Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht A Royal Day

Route:
Vanaf de Zaanstreek rijdt u naar de Veluwe waar u onthaald wordt met koffie en gebak. Vervolgens gaat u met de touringcar onder leiding van een gids over de Veluwe, hij zal u de mooiste plekjes laten zien. Hierna is het tijd voor de lunch.
Na de lunch vertrekt u naar Paleis Het Loo. Hier krijgt u een rondleiding waarna het mogelijk is om op eigen gelegenheid een kijkje te nemen.

A royal day

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. 

De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld 
van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring. De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe is het grootste laaglandnatuurterrein van noordwest-Europa en meet ongeveer 1000 km². Doordat het gebied beschermd is treft u hier een weelde van flora en fauna. 

 

 

 

 

 

Prijsdagtocht A Royal Day
€ 54,50 per persoon
op basis van minimaal 40 personen

Inclusief:
1x koffie met gebak
Gids
Koffietafel
Entree met rondleiding

Toeslag diner € 19,00 per persoon

Wij rijden voor