Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht Randstad

Route
Vanuit de Zaanstreek vertrekken we naar Amsterdam voor een korte rondrit en aansluitend koffie en gebak op een mooie locatie aan de Amstel.
Na de koffie rijden we langs de Amsterdam Arena via Ouderkerk aan de Amstel en Loosdrecht naar het vliegveld in Hilversum. Hier gebruiken wij de lunch.
Na de lunch brengen we een bezoek aan het spoorwegmuseum in Utrecht. Aan het eind van de middag gaan we weer terug naar de Zaanstreek.

Randstad op de rails

Amsterdam is een stad waar de vele veranderingen en vernieuwingen snel achter elkaar plaats vinden. Wij laten u dit zien door middel van een korte stadstour per bus door onze hoofdstad.

Utrecht is een stad met vele bezienswaardigheden. 
Vandaag bezoeken wij het spoorwegmuseum dat in 1927 is opgericht als zijnde ‘Stichting Nederlandsch Spoorwegmuseum’. Het museum is ondergebracht in het voormalige Maliebaanstation dat in 1939 gesloten werd. Na de laatste ingrijpende verbouwing in 2002, met als grote aanvulling de Koninklijke wachtkamer afkomstig uit het inmiddels niet meer bestaande Den-haag Staatsspoor, is het Spoorwegmuseum een prachtige reis door de geschiedenis.


Prijsdagtocht Randstad
€ 46,00 per persoon
op basis van minimaal 40 personen

Inclusief:
2x koffie met gebak
Koffietafel met kroket
Entree

Toeslag rondleiding spoorwegmuseum € 2,50 p.p.

Wij rijden voor