Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht chocoladeatelier

Route
Via Amsterdam en langs Schiphol rijden we Zuid-Holland binnen om vervolgens via Den-Haag en Rotterdam over de Van Brienenoordbrug Ridderkerk binnen te rijden, waar wij een bezoek brengen aan het chocolade atelier.
's Middags na de broodjes lunch rijden we door naar Klundert voor het bezoek aan het Suiker en Vlasserij museum. De terugreis gaat via Zwijndrecht, Rotterdam en Den-Haag terug naar de Zaanstreek.

Chocolade atelier Van Noppen

We brengen een bezoek aan het chocolade atelier Van Noppen. Van Noppen is verhuisd naar Ridderkerk. Een totaal nieuwe, sfeervolle locatie waar de chocolatelier Frits van Noppen aan de slag gaat met vorm- en mouleerbonbons, chocolade figuren of met marsepein.

Daarnaast leert u waar de producten vandaan 
komen, hoe het gemaakt en verwerkt wordt. U keurt ter plekke de kwaliteit, zo vers heeft u het nog nooit geproefd. Ook de broodjes lunch gebruiken we bij Frits. Na de lunch rijden we door naar Klundert. Hier bezoekt u het Vlasserij en Suikermuseum. In de westhoek van Brabant verbouwt men al eeuwen vlasen suikerbieten. De grondstof voor de productie van vlaslinnen, lijnolie en suiker. U maakt kennis met het heden en verleden van de vlas en suiker industrie.
Prijsdagtocht chocoladeatelier
€ 49,00 per persoon
op basis van minimaal 40 personen

Inclusief:
Chocolade demo
2x koffie met gebak
Broodjes lunch incl. kroket en fruit
Entree + rondleiding schoolmuseum

Toeslag diner € 19,00 per persoon

Wij rijden voor