Over ons

Algemeen
Op 1 oktober 1937 begonnen de grondleggers Gré en Dirk Hellingman op het stadhuisplein een taxibedrijf en rijwielstalling. Hun zoon Volkert Hellingman heeft het bedrijf verder uitgebouwd en nu  is het de beurt aan de derde generatie om leiding te geven aan dit prachtige bedrijf. De huidige directie bestaat uit Jacob en Manfred Hellingman.

Wie kiest voor Hellingman, kiest voor goede service, kwaliteit en duurzaamheid. Al meer dan 80 jaar is ons touringcarbedrijf een begrip in de wereld van personenvervoer / verzorgt ons touringcarbedrijf vele vormen van personenvervoer en zijn we een begrip in de touringcarwereld (geworden). Zonder twijfel bent u bij ons aan het goede adres voor het huren van een bus. Met ons rijk uitgeruste wagenpark en brede aanbod aan dagtochten en meerdaagse reizen, bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis en, niet geheel onbelangrijk, een toptijd op bestemming.

Beleid en ISO
Veiligheid, kwaliteit en interne controle staan bij Hellingman hoog in het vaandel. Ook is er bij ons sprake van een bovengemiddelde naleving van de vervoersregelgeving. Mede hierdoor heeft Hellingman als een van de weinige touringcarbedrijven een convenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport. 

Het kwaliteitsmanagementsysteem is bij Hellingman van groot belang. Vanwege de goede naleving van de wet- en regelgeving en het continue streven naar verbetering van de klanttevredenheid en de daaruit voortvloeiende kwaliteitszorg is Hellingman ISO 9001 gecertificeerd.

Niet alleen voldoen wij aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van ISO 9001, maar ook aan de richtlijnen voor duurzaamheid en milieubewaring van ISO 14001 en daarom zijn we ook ISO 14001 gecertificeerd.

Wagenpark
Om u te verzekeren van een comfortabele en veilige reis, zijn al onze 40 touringcars modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle touringcars zijn voorzien van toilet, dvd-speler, minimaal twee tv-schermen, airconditioning, koffiebar en koelkast. Lees meer>>

Samenwerking Van Delen touringcars
Na een jarenlange nauwe samenwerking met Touringcarbedrijf Jan van Delen is deze onderneming sinds april 2013 in Hellingman opgenomen. Hierdoor is de landelijke dekking sterk verbeterd en ons wagenpark uitgebreid en kunnen wij onze touringcars efficiënter inzetten. Door deze samensmelting kunnen wij u nu ook vanuit Barneveld, waar onze andere vestiging zich bevindt, bedienen. 

Contact
Een van de vele voordelen van Hellingman, is onze 24-uurs storingsdienst, waardoor wij altijd bereikbaar zijn en u daarom te allen tijde van dienst kunnen zijn. Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor andere vragen contact met ons op. 

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl