Specials

Doordat Hellingman al zo lang bestaat, hebben wij door de jaren heen al heel veel leuke en speciale ritten mogen rijden, waarbij we onze touringcars hebben bestickerd. Met een bestickerde bus geeft u uw reizigers een gevoel van thuiskomen in de bus.

Hieronder hebben we wat voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.


bus musical EvitaWie kent de hit 'Don't cry for me Argentina' nou niet? Deze hit hoort u o.a. in de nieuwe versie van de wereldberoemde musical Evita.
De cast van deze musical wordt door ons naar de theaters gebracht in deze deels bestickerde bus.
 


bus musical Annie M.G. SchmidtDe musicalklassieker 'Fiddler on the Roof' speelde in acht grote Nederlandse theaters. Hellingman heeft de cast naar deze theaters gebracht, uiteraard weer in een comfortabele bus mét bijbehorende bestickering. 


bus musical Annie M.G. SchmidtDe musical 'Was getekend - Anne M.G. Schmidt' heeft in vele theaters door het land gespeeld. Wij hebben de enthousiaste cast vervoerd in deze mooie bestickerde bus. 


bus musical De MarathonDe cast van de musical De Marathon hebben wij naar al hun voorstellingen door het land vervoerd. Uiteraard in een mooie volledig bestickerde bus.


bus musical HairDe cast van de musical Hair hebben wij naar alle voorstellingen door het hele land gereden in deze mooie bestickerde bus.


bus musical Grease Hellingman is trotse vervoerder geweest van de cast van de musical Grease. Eén van onze luxueuze touringcars was volledig bestickerd in Grease stijl.


bus musical The Sound of Music Hellingman heeft de cast van The Sound of Music vervoerd. Eén van onze luxueuze bussen was volledig bestickerd in de stijl van The Sound of Music.


bus musical De TweelingOok de cast van de musical De Tweeling hebben wij vervoerd in een volledig bestickerde bus. Uiteraard helemaal in de stijl van De Tweeling.


Hellingman heeft het dagelijks vervoer van de cast van de musicalproductie Wicked georganiseerd en uitgevoerd. Iedere dag vervoerden wij de cast naar het circustheater in Scheveningen in een van onze touringcars, die bestickerd was in de huisstijl van Wicked.


Op 1 oktober 2012 bestond Hellingman 75 jaar! Ter ere van dit jubileum hebben wij twee touringcars uit ons wagenpark laten bestickeren met foto's van vroeger.


Ter gelegenheid van het WK in 2010 hebben wij in opdracht van een van de touroperators waar we mee samenwerken een van onze touringcars laten bestickeren in oranje stijl. 


speciale touringcarsHellingman heeft meegedaan aan een actie van het Koninklijk Nederlands vervoer. We hebben daarvoor een touringcar laten bestickeren.

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl