Wintersport

Bent u een echte wintersporter en wilt u een heerlijke vakantie in de sneeuw boeken, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Samen met onze touroperators stellen wij de mooiste reizen voor u samen. 

Mede door onze samenwerking met verschillende touroperators hebben wij veel connecties in Oostenrijk, waardoor wij u naar de mooiste plekjes in Oostenrijk kunnen sturen en u in de mooiste hotels/appartementen kunt verblijven voor een scherpe prijs!

Wij regelen alles, van vertrek tot terugkomst in Nederland. Door als betrokken vervoerspartner veel met u te overleggen en met u mee te denken, maken we de gehele reis zo aangenaam mogelijk voor het hele gezelschap.

Onze chauffeurs hebben veel ervaring met wintersportreizen. Door dikke sneeuw rijden? Ze draaien er hun hand niet voor om. Bovendien weten ze door hun ervaring overal de weg. Het vervoer kan dus uitstekend aan ze worden overgelaten. Ze zorgen ervoor dat u tijdens de reis niets tekort komt. Bij aankomst wordt u door de chauffeur geholpen met uw ski’s. Ook kunt u onze chauffeurs gerust vragen stellen over de omgeving en voorzieningen. Kortom, een chauffeur van Hellingman is meer dan alleen een chauffeur!

Vervoer, ski’s of snowboard en accommodatie: alles wordt geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten. Wat wilt u nog meer?

Ook als u zelf ideeën heeft om met een groep op wintersport te gaan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en samen kunnen we uw ideale reis samenstellen.

Meer weten over wintersportreizen? neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte aan

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl