Meerdaagse busreizen

Bij Hellingman heeft u de mogelijkheid om een meerdaagse reis met de bus te boeken. U kunt zelf bepalen waar u naartoe wilt en samen met u kunnen we de route uitstippelen en de steden, bezienswaardigheden, attracties, hotels, restaurants etc. uitkiezen. Vervolgens kunt u de hele organisatie aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat u van uw compleet verzorgde meerdaagse reis zult genieten en dat aan al uw wensen voldaan wordt.

U zult de voordelen ervaren van een door u zelf samengestelde reis tegen een goede prijs, zonder dat u zelf enige moeite hoeft te doen voor de organisatie!

Naast de mogelijkheid om bij ons een meerdaagse reis te boeken, verzorgen wij ook meerdaagse reizen voor alle gerenommeerde touroperators in Nederland. Regelmatig rijden we dan ook voor verschillende touroperators naar alle windstreken van Europa.

De meerdaagse reis is inclusief chauffeur, die tevens uw reisleider is tijdens uw reis. Hij is de gastheer van het reisgezelschap, zorgt ervoor dat het programma soepel verloopt, kan tekst en uitleg geven waar nodig en zorgt voor alle voorwaarden die uw reis tot een succes maken. Voor reizigers met een rolstoel beschikken wij over een liftbus, zodat ook rolstoelgebruikers comfortabel op reis kunnen.

Meer weten over meerdaagse busreizen? neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl