Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht orchideeënhoeve

Route
We rijden via Hoorn en Enkhuizen over de Lelydijk naar Lelystad. Over de Ketelbrug, via Emmeloord komen we aan in Luttelgeest. Hier stoppen we bij de Orchideeënhoeve voor koffie met gebak en een rondwandeling in de tropische tuinen, de lunch is hier een mooie afsluiting.
Hierna vervolgt de weg via Marknesse naar Ossenzijl. Hier schepen wij in voor een rondvaart. Hierna rijden we terug naar de Zaanstreek.

De Orchideeënhoeve met rondvaart Blokzijl

In de kop van Overijssel ligt Luttelgeest. Hier vindt u de Orchideeënhoeve. Zij huisvesten de meest spraakmakende parels van de natuur, namelijk orchideeën en vlinders. U treft hier meer dan 3000 soorten.

Ook zijn er tropische vissen, planten, reptielen en vijvers met koikarpers. U wordt door de medewerkers niet met lege handen naar huis gestuurd. Na de lunch vertrekt u voor een prachtige rondvaart door Blokzijl, het Giethoornse meer, Muggenbeet en via de Wetering weer retour. Het gebied waarin u rond vaart kreeg zijn karakter vanuit een moerasdelta, door vervening, overstromingen en nieuwe verlandingsprocessen.

Prijsdagtocht orchideeenhoeve
€ 52,00 per persoon
op basis van minimaal 40 personen

Inclusief:
1x koffie met gebak
Uitgebreide koffietafel
Entrees, rondvaart en een Orchidee

Toeslag diner € 19,00 per persoon

Wij rijden voor