Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht al het goede ineen

Route
We rijden vanuit de Zaanstreek naar Tollebeek voor koffie of thee met gebak. Hierna volgt de poldertour met een gids aan boord. Er volgen bezichtigingen van diverse objecten waarbij de gids u het nodige zal vertellen. Na de tour genieten we van een uitgebreid diner. Nadat alles ons goed heeft gesmaakt rijden we naar Urk waarvandaan we gaan varen over het IJsselmeer. Hierna gaan we weer retour naar de Zaanstreek.

Al het goede ineen

In de 75 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan. Naast zijn kenmerkende strakke wegen en rechte waterlijnen heeft het ook bijzondere bossen. Het laagste punt in de polder ligt 4 meter onder N.A.P.

In de middag gaan we naar Urk. Urk maakt geen deel uit van de gemeente Noordoostpolder en is een zelfstandige gemeente met een zeer hechte gemeenschap. Urk heeft een eigen dialect en zelfs een eigen volkslied. De grootste vissersvloot van Nederland is hier te vinden. We gaan vanmiddag vanaf het water genieten van het uitzicht op dit voormalige eiland aan boord van ‘De Zuiderzee’.dagtocht al het goede ineen

Prijs
op aanvraag 

Inclusief:
1x koffie met gebak
Poldertour met gids
3-gangendiner
Rondvaart IJsselmeer

Toeslag avond koffietafel op aanvraag

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl