Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht broekerveiling

Route
Vanuit de Zaanstreek rijden we naar Oterleek voor de koffiestop. Na de koffie rijden we verder via Alkmaar en Schoorl langs Groet over De Hondsbossche Zeewering naar Petten en St. Maartenszee.
Hier verlaten we de kust en rijden we het prachtige Noordhollandse polderlandschap door naar de omgeving van Schagen voor de lunch.
De middag staat in het teken van de Broekerveiling. Na het veilingbezoek met rondvaart rijden we rechtstreeks naar de Zaanstreek.

Broekerveiling

De Broekerveiling is niet alleen de oudste groenteveiling ter wereld, maar ook een unieke combinatie van verleden en heden.

Iedereen komt er vandaan met het gevoel zich geen 
moment verveeld te hebben in deze verrassende historische omgeving. Een authentiek veilinglokaal uit 1912, iedere bezoeker kan zelf meedoen om zo de spanning te ervaren die het veilen met zich meebrengt. Een bloemkool, een zakje aardappelen of een beroemd streekproduct zoals zuurkool, je neemt er altijd wat van mee. De rondvaart brengt u in het unieke Rijk der Duizend Eilanden. Ervaar het oorspronkelijke tuinbouwgebied dat uitsluitend bereikbaar is over water.Prijsdagtocht broekerveiling
op aanvraag

Inclusief:
2x koffie met appeltaart
Koffietafel met kroket
Veilingmuseum
Rondvaart


Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl