Terug naar aanbod dagtochten

dagtocht Den Haag

Route
Vanuit de Zaanstreek rijden we rechtstreeks naar Madurodam waar de koffie met appelgebak al klaarstaat. Vervolgens heeft u alle tijd om het park door te wandelen.
Na Madurodam rijden we naar Scheveningen om op de boulevard te lunchen. ’s Middags rijden we een korte stadstour door Den Haag en bezoeken we het Panorama Mesdag.
Vervolgens rijden we rechtstreeks naar de Zaanstreek.

Trots Den Haag met bezoek aan Madurodam en Panorama Mesdag

Hagenaars zijn trots op hun stad, niet alleen omdat het de woonplaats is van prinses Beatrix en omdat de regering hier zetelt, maar vooral omdat het een fijne stad is om te wonen en te bezoeken. 

Naast een lunch op de boulevard in Scheveningen 
brengt u ook een bezoek aan Madurodam, de miniatuurstad met alle aspecten van Nederland, zoals de Amsterdamse grachten, de Domtoren in Utrecht en een deel van de deltawerken. In Madurodam is alles waar Nederland beroemd om is op schaal 1:25 nagebouwd tot in de kleinste details. Een dagje Den Haag is niet compleet zonder bezoek aan Panorama Mesdag. Dit is de Haagse attractie bij uitstek, stap terug in de tijd en laat je meeslepen in het grootste schilderij van Nederland, Panorama Mesdag, dat kun je niet beschrijven. 
Prijsdagtocht Den Haag
op aanvraag

Inclusief:
1x koffie met gebak
Koffietafel met kroket
Entree Madurodam en Panorama Mesdag

Toeslag diner op aanvraag

Wij rijden voor


 Huski reizen www.huski.nl